CWT(HK) Co., Limited

CWT(HK) Co., Limited

Bedrijf Details
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken: CWT
Aantal werknemers: 100~120 mensen
Jaarlijkse omzet: US$ 1000000 - US$ 1200000
Opgericht Jaar: 2003
Export pct: 80% - 90%
Beschrijving bedrijf
Draadloze Verre Controleoplossingen

De termijn u voor Telemetrie gebruikt, of het verre controle is, producten van de de draad zullen de vrije telemetrie van M2M, van Machine2Machine, van Machine2Man of zelfs van Man2Machine CWT u dan goed dienen. Onze Telemetrieoplossingen zijn ontworpen met de gebruiker in mening, zodat zijn zij rendabel, gemakkelijk te vormen en te installeren.

Wij kunnen aan machines op verschillende manieren omzetten, of het via processignalen, of periodieke mededelingen, met inbegrip van Modbus is.

  Voordelen van Telemetrie

Deze de telemetrietechnologie van ‚Internet van Dingen‘ biedt snelle terugbetaling, opleverend operationele, milieu en financiële voordelen, van scherpe leveringsmijlen, aan het reageren te zijner tijd aan waarschuwingen van machinesanalyse, lekkage, diefstal, einden en veiligheidsbreuken aan. Waarom CWT kies

CWT de met een prijs bekroonde Telemetrieoplossingen worden globaal bewezen, in een waaier van sectoren met inbegrip van chemische & petrochemische, voedseldistributie en productie, vervoer, water & afval, milieu en industrie automatisering.

 

„Wij zochten een robuust telemetriesysteem en een platform om ons infield controle en kritiek ver alarmmateriaal te vervangen. Wij plukten Powelectrics als onze aangewezen leverancier en Metron-Weergeven als onze nieuwe oplossing om al onze infield verre controle en alarmsystemen te vervangen. Het werken met het Powelectrics-Team is een echte adem van verse lucht, luisteren zij aan onze behoeften, helpen ons met onze uitdagingen en verstrekken een werkelijk robuuste oplossing. Zij zijn flexibel en begrijpend – wij zijn vrij eisend! Wij zouden niet aarzelen om hen en hun oplossingen te adviseren – een groot bedrijf om met voor onze kritieke systeembehoeften te assoiëren.“ Technische Manager

 
Certificaat
Standaard:CE Certificate
Aantal:
Uitgiftedatum:
Vervaldatum:
Scope / Range:
Uitgegeven door:
Standaard:business licence
Aantal:
Uitgiftedatum:
Vervaldatum:
Scope / Range:
Uitgegeven door:
Contactleverancier
Veranderingstaal

Select Language